segway-at5-limited-eps-logo.png

white-red.pngsilver-blue.pngblack-green.pngblack-orange.png

De la 6.990 € (TVA inclus)

Omologare T3b

 

Performanță de top

Segway AT5 este alimentat de unul dintre cele mai puternice motoare din clasa de până la 500 cc / 39 cai-putere. Datorită acestui fapt, AT5 are o putere mai mult decât suficientă pentru a depăși secțiuni dificile ale traseului off-road, terenuri complexe, dar și pentru a tracta încărcături grele.

segway-at5-engine-0012-900x579.jpg
segway-at5-cvtech-002-900x579.jpg

Transmisie automată CV-TECH

Transmisia complet automată de la compania canadiană CVTech, lider în industrie, transferă efectiv puterea motorului și o direcționează către roți imediat, fără nicio întrerupere, asigurând o călătorie extrem de lină, îmbunătățind în același timp consumul de combustibil.

power-steering-at5-l-eps.png

Servodirecție EPS inteligentă

Servodirecția perfecționată a noului AT5 facilitează condusul și îmbunătățește controlul general asupra ATV-ului. EPS-ul oferă trei moduri de pilotare selectabile, Comfort/Standard/Sport. Efectul este variabil în funcție de viteza de deplasare și dacă diferenţialul blocabil faţă este cuplat.

segway-at5l-eps-disc-brake.png

Discuri de frână hidraulice pe toate roțile

Sistemul de frânare cu patru discuri garantează o frânare fiabilă și eficientă în orice condiții, în siguranță ridicată și cu declanșarea imediată a efectului de frânare.

Viitorul este azi

Segway AT5 oferă literalmente conectivitate revoluționară. Aplicația mobilă Segway Powersports permite controlul, pornirea și configurarea ATV-ului de la distanță. Prin sistemul inteligent de comandă Smart Commanding System (SCS) ai acces în timp real la datele vehiculului, iar numeroasele funcții îți vor face plimbarea cu noul AT5 și mai plăcută.

app-android.png
app-ios.png
segway-at5-limited-app-900x579.jpg
segway-at5-limited-app-01-900x579.jpg

AirLock - Atunci când te afli în apropierea vehiculului, funcția AirLock permite pornirea lui prin Bluetooth, cu ajutorul telefonului mobil. De asemenea, poți folosi aplicația pentru a porni ATV-ul și de la distanță, cu telefonul mobil în loc de cheie.

Setări individuale - Tot ce ai nevoie pentru a gestiona modurile de pilotare preferate sau limita de viteză stă în telefonul tău. Adaptează-ți ATV-ul tău Segway pentru nevoile tale și bucură-te de plimbare și mai mult!

Apel de urgență automat - Adaugă o persoană de contact pentru eventuale situații de urgență și în caz de accident grav sau răsturnare, aplicația va trimite automat un SMS cu coordonatele locației către acea persoană.

Rămâi conectat - Segway te ajută să rămâi conectat în permanență cu prietenii. Cu harta offline și tehnologia wireless, te bucuri la maximum de fiecare plimbare cu gașca.

Date în timp real - Informații relevante despre ATV, cuplul instantaneu și puterea motorului, setările de pilotare, kilometrajul zilnic, înregistrările de viteză și multe altele, toate pe telefonul tău mobil.

Cadru extrem de puternic

Cadrul este realizat din oțel aliat cu crom-molibden, deci este mult mai rezistent decât un cadru făcut din alte oțeluri utilizate în mod obișnuit. Cadrul rigid și durabil garantează stabilitate și control precis.

segway-at5-chassis-01-900x579.jpg
segway-at5-limited-differential--900x579.jpg

Diferențial blocabil față și spate

Diferențialul blocabil față și spate este ușor de manevrat și garantează tracțiunea maximă posibilă a tuturor celor patru roți, chiar și în cele mai dificile condiții de rulare.

Faruri LED de înaltă luminozitate

Cu un nivel de luminozitate uriaș de 400.000 lm, luminile AT5 sunt cu 60% mai eficiente decât farurile cu halogen convenționale. Aceste lumini LED de înaltă definiție, extrem de puternice, îți vor arăta întotdeauna mai bine și mai clar drumul către destinație.

segway-at5-headlights-01.jpg
segway-at5-loads-0011-700x450.png

Capacitate de remorcare masivă

Motor puternic, capacitate de remorcare mare și tracțiune integrală - noul Segway AT5 L tractează fără probleme încărcături foarte grele, chiar și în condiții dificile, pe teren moale și iarbă sau pe poteci și drumuri forestiere cu pietriș.

at5-racks-01-700x450.jpg

100+ kg capacitate de încărcare

Segway AT5 este întotdeauna pregătit să transporte proviziile și echipamentul necesare în aventurile tale datorită suporturilor sale robuste din plastic-compozit rezistente la orice intemperii. Adăugarea unor cutii de depozitare va asigura o capacitate suplimentară de transport pentru a păstra bunurile perfect organizate și protejate.

at5-aludisk-0011-700x450.jpg

Jante rezistente din aliaj

Jantele din aliaj de aluminiu cu opt spițe nu sunt doar atractive și elegante, dar oferă și durabilitate ridicată, aspect unic și fiabilitate pe termen lung.

CULORI

SPECIFICAȚII

Sistem de propulsie Benzină
Tip motor 499 cc, 4 timpi, monocilindric, DOHC, răcire cu lichid
Putere 39 cp
Cuplu 44 N.m
Alimentare Sistem de injecție electronic EFI (Electronic Fuel Injection)
Transmisie Automată CVTech, P/R/N/L/H
Tracțiune Selectabilă 2WD/4WD
Diferențial blocabil față și spate
Sistem de frânare a motorului (EBS)
Amortizoare Amortizoare hidraulice cu arcuri progresive, preîncărcare reglabilă a arcului
Suspensie față Basculă triunghiulară; cursă de 180 mm  
Suspensie spate Basculă triunghiulară cu bară stabilizatoare; cursă de 200 mm
Frâne față/spate Discuri hidraulice
Jante 12" Aliaj de aluminiu
Anvelope Anvelope față: 25 x 8 - 12
Anvelope spate: 25 x 10-12
Sistem inteligent de comandă
Bord Afișaj digital multifuncțional
Ecran tactil -
Aplicație Smart-Moving
Lungime/Lățime/Înălțime vehicul  230 x 118 x 135 cm
Gardă la sol 25.5 cm
Ampatament 145 cm
Greutate estimată 370 kg
Capacitate rezervor 19 L
Capacitate portbagaj față/spate Față: 40 kg / Spate: 60 kg
Capacitate de remorcare 612 kg
Sarcină utilă 270 kg
Servodirecție electronică inteligentă (EPS)
Dotări Troliu electric de 1.134 kg, cârlig de remorcare omologat, diferențial blocabil față și spate, scaun cu spătar și mânere de susținere pentru pasager, oglinzi, suport bagaje față/spate, apărători pentru mâini, bară de protecție față, scărițe antiderapante
Cadru Cadru din oțel aliat cu crom-molibden, de înaltă rezistență
Lumini Full-LED
Culori Alb/Roșu; Argintiu/Albastru; Negru/Verde; Negru/Orange
Număr de locuri 2 locuri

Fotografiile și ilustrațiile vehiculului pot să nu corespundă cu designul real pentru piața din România. Importatorul își rezervă dreptul de a modifica specificațiile.