snarler-at10-l-pc.png

white-red.pngsilver-blue.pngblack-green.png

În curând

Tensiune controlată 

O bestie mecanică neîmblânzită. Niște "ochi" pătrunzători, un corp aerodinamic și linii impunătoare. Forma vizuală simplă și finisajele contrastante creează o estetică unică.

atv600gs-011-900px-900x579.jpg
atv570ah-0112-700x450-900x579.jpg

Design cuceritor

Liniile elegante, curgătoare, transmit o emoție deosebită privitorului pe măsură ce urcă discret din partea din față către spate. Suprafața fluidă și curbele continue creează ceea ce numim tensiune controlată.

Putere de nestăpânit

Motorul DOHC cu doi cilindri, în 4 timpi, răcit cu lichid, dintr-o generație de motoare complet nouă, duce performanțele off-road la nivelul următor. Cu forța brută a celor 107 cai-putere și un cuplu maxim de 98 Nm, Snarler lasă mult în urmă "cele mai puternice ATV-uri din toate timpurile". Și ce înseamnă asta pentru tine? Mai multe opțiuni, mai multe capabilități și mai multă distracție ca niciodată.

atv1000gl-007-engine2-900x579.jpg
atv600gs-008-900px-700x450.jpg

Circuit de ulei cu dublu sens pentru răcirea pistonului

Supapele speciale eliberează două fluxuri de ulei, răcind mai rapid temperatura cilindrului. Rezultatul este fiabilitatea excepțională și eficiența crescută a motorului.

atv600gs-009-900px-700x450.jpg

Sistem de răcire a motorului cu lichid și ulei

Datorită sistemului dublu de răcire cu lichid și ulei, motorul funcționează constant la temperatura optimă, chiar și în condiții extreme de off-road.

Viitorul este azi

Snarler oferă literalmente conectivitate revoluționară. Aplicația mobilă Segway Powersports permite controlul, pornirea și configurarea ATV-ului de la distanță. Prin sistemul inteligent de comandă Smart Commanding System (SCS) ai acces în timp real la datele vehiculului, iar numeroasele funcții îți vor face plimbarea cu Snarler și mai plăcută.

app-android.png
app-ios.png
atv570ah-009-900x579.jpg
atv600gs-007-900px-app3-900x579.jpg

AirLock - Atunci când te afli în apropierea vehiculului, funcția AirLock permite pornirea lui prin Bluetooth, cu ajutorul telefonului mobil. De asemenea, poți folosi aplicația pentru a porni ATV-ul și de la distanță, cu telefonul mobil în loc de cheie.

Setări individuale - Tot ce ai nevoie pentru a gestiona modurile de pilotare preferate sau limita de viteză stă în telefonul tău. Adaptează-ți ATV-ul tău Snarler pentru nevoile tale și bucură-te de plimbare și mai mult!

Apel de urgență automat - Adaugă o persoană de contact pentru eventuale situații de urgență și în caz de accident grav sau răsturnare, aplicația va trimite automat un SMS cu coordonatele locației către acea persoană.

Rămâi conectat - Snarler te ajută să rămâi conectat în permanență cu prietenii. Cu harta offline și tehnologia wireless, te bucuri la maximum de fiecare plimbare cu gașca.

Date în timp real - Informații relevante despre ATV, cuplul instantaneu și puterea motorului, setările de pilotare, kilometrajul zilnic, înregistrările de viteză și multe altele, toate pe telefonul tău mobil.

atv600gs-shoxs-700x450.jpg

Amortizoare de performanță extremă

Amortizoare complet reglabile cu arcuri progresive cu preîncărcare reglabilă, suspensie față/spate independentă cu o cursă de 20 cm, respectiv 23.5 cm, și o gardă la sol de 27 cm. Rezultatul: o călătorie îmbunătățită, plăcută și confortabilă, și certitudinea că vei depăși chiar și cele mai dificile terenuri.

atv600gs-ram-900x579.jpg

Cadru ușor din oțel carbon

Cadrul din oțel aliat cu crom-molibden, de înaltă rezistență, are avantajul de a fi ușor și, în același timp, cu un nivel ridicat de rigiditate. Acest cadru rigid și durabil garantează o stabilitate excelentă și o senzație mai precisă în timpul conducerii.

atv600gs-diff-700x450.jpg

Tracțiune 2WD/4WD + Diferențial blocabil față

Diferenţialul blocabil față este inclus în dotarea standard şi oferă o stabilitate ridicată în viraje și tracțiune excelentă la deplasarea în teren accidentat. În mod opțional, este disponibil și un diferențial blocabil spate, comutat manual în timpul deplasării, ce asigură o îmbunătățire considerabilă a performanțelor off-road.

atv600gs-asistent-700x450.jpg

Ajutor versatil

Troliul electric de 1.360 kg te poate ajuta cu ușurință să rezolvi orice problemă. Suporturile solide ale portbagajelor față/spate pot susține până la 120 kg și, totodată, permit montarea cu ușurință a diferitelor accesorii, pentru o practicabilitate puternică.

Servodirecție EPS inteligentă

Servodirecția electronică EPS oferă trei moduri de pilotare selectabile: Comfort, Standard și Sport, care pot fi comutate din mers direct din aplicație. În plus, pentru fiecare mod există câte trei opțiuni de reglare individuală în funcție de preferințe, stil de conducere sau suprafața de rulare.

atv600g-eps2-900x579.jpg

CULORI

SPECIFICAȚII

Sistem de propulsie Benzină
Tip motor 1000 cc, 4 timpi, 2 cilindri, DOHC
Putere 107 cp
Cuplu 98 N.m
Alimentare Sistem de injecție electronic EFI (Electronic Fuel Injection)
Transmisie Automată, P/R/N/L/H
Tracțiune Selectabilă On-Demand 2WD/4WD
Diferențial blocabil față
Diferențial blocabil spate Opțional
Sistem de frânare a motorului (EBS)
Suspensie față Basculă triunghiulară; cursă: 7.9" (20 cm) 
Suspensie spate Basculă triunghiulară; cursă: 9.2" (23.5 cm)
Jante 14" Aluminiu cu Beadlock
Anvelope Anvelope față: 26 x 8 - 14
Anvelope spate: 26 x 10 - 14
Sistem inteligent de comandă
Bord Afișaj digital multifuncțional
Ecran tactil -
Aplicație Smart-Moving
Lungime/Lățime/Înălțime vehicul  235 x 128 x 143 cm
Gardă la sol 27 cm
Înălțime șa 91 cm
Ampatament 149 cm
Greutate estimată 445 kg
Capacitate rezervor 23 L
Capacitate portbagaj față/spate Față: 40 kg / Spate: 80 kg
Sarcină utilă 270 kg
Capacitate de remorcare N/A
Servodirecție electronică inteligentă (EPS) Trei moduri selectabile: Standard / Comfort / Sport
Cadru Cadru din oțel aliat cu crom-molibden, de înaltă rezistență
Sistem de răcire Răcire motor cu lichid și ulei + Circuit cu dublu sens de răcire piston cu ulei
Lumini LED
Culori Alb/Roșu; Negru/Albastru; Negru/Verde
Număr de locuri 2 locuri

Fotografiile și ilustrațiile vehiculului pot să nu corespundă cu designul real pentru piața din România. Importatorul își rezervă dreptul de a modifica specificațiile.