fugleman-ut10x-name2.png

black-grey.pngwhite-red.pngblack-green.png

De la 17.355 € (TVA inclus)

Omologare T1b

 

Aspect de "prădător"

Liniile puternice și fluide se extind către partea din spate. Caracterizat printr-o postură fermă și forme sculptate. Partea frontală este dominată de o linie ascuțită. Combinată cu elementele proeminente, formează conturul general: agresiv și elegant în același timp.

fugleman-1.jpg
fugleman-2.jpg

Motor incredibil de puternic

Cu 105 cai-putere, motorul de 1000 cc al noului Fugleman este extrem de competitiv între UTV-urile din categoria sa, având caracteristici excelente de performanță la viteză redusă grație cuplului său de 93.5 Nm. Cu o accelerație palpitantă și un răspuns instantaneu, noul utilitar îți va trezi cu siguranță spiritul de aventură.

fugleman-dual-oil.jpg

Circuit de ulei cu dublu sens pentru răcirea pistonului

Utilizând un sistem de răcire cu două fluxuri de ulei, motorul de 1000 cc al noului Fugleman va rămâne la temperatura optimă chiar și în cele mai dure condiții de rulare. Rezultatul este fiabilitatea excepțională și durabilitatea crescută a motorului pe termen lung.

fugleman-spec-4.jpg

Sistem de răcire a motorului cu lichid și ulei

Datorită sistemului dublu de răcire cu lichid și ulei, motorul funcționează constant la temperatura optimă, chiar și în condiții extreme de off-road.

Viitorul este azi

Fugleman oferă literalmente conectivitate revoluționară. Aplicația mobilă Segway Powersports permite controlul, pornirea și configurarea UTV-ului de la distanță. Prin sistemul inteligent de comandă Smart Commanding System (SCS) ai acces în timp real la datele vehiculului, iar numeroasele funcții îți vor face plimbarea cu Fugleman și mai plăcută.

app-android.png
app-ios.png
fugleman-spec-5.jpg
utv-fugleman-img-app0122-900x579.jpg

AirLock - Atunci când te afli în apropierea vehiculului, funcția AirLock permite pornirea lui prin Bluetooth, cu ajutorul telefonului mobil. De asemenea, poți folosi aplicația pentru a porni UTV-ul și de la distanță, cu telefonul mobil în loc de cheie.

Setări individuale - Tot ce ai nevoie pentru a gestiona modurile de pilotare preferate sau limita de viteză stă în telefonul tău. Adaptează-ți UTV-ul tău Fugleman pentru nevoile tale și bucură-te de plimbare și mai mult!

Apel de urgență automat - Adaugă o persoană de contact pentru eventuale situații de urgență și în caz de accident grav sau răsturnare, aplicația va trimite automat un SMS cu coordonatele locației către acea persoană.

Rămâi conectat - Fugleman te ajută să rămâi conectat în permanență cu prietenii. Cu harta offline și tehnologia wireless, te bucuri la maximum de fiecare plimbare cu gașca.

Date în timp real - Informații relevante despre UTV, cuplul instantaneu și puterea motorului, modurile de pilotare, kilometrajul zilnic, înregistrările de viteză și multe altele, toate pe telefonul tău mobil.

Diferențial blocabil față

Fugleman dispune de un arbore de antrenare spiralat, în timp ce diferenţialul față permite comutarea ușoară între modurile de tracțiune 2WD și 4WD. De asemenea, diferențialul blocabil față poate fi comutat manual în timpul deplasării, îmbunătățind considerabil performanțele off-road.

fugleman-spec-7.jpg
fugleman-8.jpg

Suspensie hidraulică reglabilă

Confortul călătoriei este garantat de suspensia independentă față/spate cu basculă triunghiulară, cu o cursă de 280 mm, respectiv 270 mm. Împreună cu garda la sol de 320 mm, permite abordarea celor mai dificile trasee.

Cadru ușor din oțel carbon

Cadrul din oțel aliat cu crom-molibden, de înaltă rezistență, are avantajul de a fi ușor și, în același timp, cu un nivel ridicat de rigiditate. Acest cadru rigid și durabil garantează o stabilitate excelentă și o senzație mai precisă în timpul conducerii.

fugleman-9.jpg
fugleman-11.jpg

Versatilitate sporită

Spațiul noului Fugleman este optimizat până la cele mai mici detalii pentru a creşte capacitatea de depozitare, fără a compromite însă confortul pasagerilor. Bena basculabilă dispune de un sistem hidraulic și un sistem de blocare robust. Cu o sarcină utilă de 680 kg și o capacitate de remorcare de 700 kg, Fugleman este pregătit de muncă în orice moment!

Servodirecție EPS inteligentă

Servodirecția electronică EPS oferă trei moduri de pilotare selectabile, comutate din mers direct din aplicație. Cu setările Comfort, Standard și Sport, experienţa la volan este personalizată în funcție de preferințe, stil de conducere sau suprafața de rulare.

fugleman-13.png

CULORI

SPECIFICAȚII

Sistem de propulsie Benzină
Tip motor 1000 cc, 4 timpi, 2 cilindri, DOHC
Putere 105 cp
Cuplu 93.5 N.m
Alimentare Sistem de injecție electronic EFI (Electronic Fuel Injection)
Tracțiune Selectabilă 2WD/4WD
Transmisie Automată CVT, P/R/N/L/H
Diferențial blocabil față
Sistem de frânare a motorului (EBS)
Suspensie față Basculă triunghiulară; cursă: 11" (28 cm)
Suspensie spate Basculă triunghiulară; cursă: 10.6" (27 cm)
Jante 14" Aluminiu cu Beadlock
Anvelope Anvelope față: 27 x 9-14
Anvelope spate: 27 x 11-14
Sistem inteligent de comandă
Bord Afișaj digital multifuncțional
Ecran tactil 10.4"
Aplicație Smart-Moving
Lungime/Lățime/Înălțime vehicul  307.5 x 162.5 x 206.5 cm
Gardă la sol 32 cm
Ampatament 208.5 cm
Greutate estimată 756 kg
Capacitate rezervor 45 L
Capacitate portbagaj 350 kg
Sarcină utilă 680 kg
Capacitate de remorcare 700 kg
Servodirecție electronică inteligentă (EPS)
Dotări Troliu electric de 2041.1 kg, cârlig de remorcare omologat, volan reglabil, centuri de siguranță în trei puncte, ecran tactil de 10.4", bară de protecție față și spate, plafon, uși integrale
Cadru Cadru din oțel aliat cu crom-molibden, de înaltă rezistență
Sistem de răcire Răcire motor cu lichid și ulei + Circuit cu dublu sens de răcire piston cu ulei
Lumini Halogen
Culori Gri/Negru, Alb/Roșu, Negru/Verde
Număr de locuri 3 locuri

Fotografiile și ilustrațiile vehiculului pot să nu corespundă cu designul real pentru piața din România. Importatorul își rezervă dreptul de a modifica specificațiile.